Wopke Hoekstra bezoekt Noordkade in Veghel

Op verkiezingstour door Brabant deed CDA-lijsttrekker en minister van Financiën Wopke Hoekstra maandagmiddag een bezoek aan onze eigen Noordkade in Veghel. Daar sprak hij met eigenaren Stefan en Frank van de Ven en andere ondernemers die graag weer aan de gang willen. 

Wopke Hoekstra bezoekt Noordkade in Veghel. Na het bezoek wil ook Wopke Hoekstra ‘doorbutsen’. ,,Doorbutsen?” reageert Wopke Hoekstra verwonderd op het woord dat Stefan van de Ven met grote regelmaat laat vallen. ,,Klinkt lekker!” De CDA-lijsttrekker zag de partijslogan onlangs veranderen van ‘Zorg voor elkaar’ naar ‘Nu doorpakken’, naar ‘doorbutsen. Dat zal het goed doen in Brabant. 

Op werkbezoek in Brabant, Wopke Hoekstra bezoekt Noordkade in Veghel (naast deed Hoekstra naast Eindhoven en Tilburg) om onder meer te praten met en over familiebedrijven en zijn stappen te promoten waarmee hij deze bedrijven en andere MKB-ers uit de crisis wil helpen. Hoekstra liet zich door broers Stefan en Frank van de Ven rondleiden door de voormalige fabrieksgebouwen van de CHV, die nu dienst doen als evenementenlocatie en food- en cultuurcluster. 

Het Brabants Dagblad heeft verslag gedaan van dit bezoek, hierboven hebben we een klein stukje uit dat verslag gepubliceerd. Het hele verslag kunt u hier lezen.

DELEN
gerelateerd nieuws
Château Neercanne
Spectaculaire en complexe hijsklus op de Noordkade