BOUW

Restauratie & Herbestemming

Bijzonder betrokken bij
het straatbeeld

Restauratie en herbestemming van (eeuwen)oude gebouwen maakt een prominent deel uit van ons vakmanschap. Deze gebouwen zijn vaak beeldbepalend voor hun omgeving en dragen een rijke historie met zich mee. Vergane glorie in ere herstellen en een nieuwe invulling geven aan deze dragers van cultuur. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Als erkend restauratie aannemer worden deze gebouwen klaargemaakt voor een nieuwe toekomst. Hierdoor behouden we niet alleen de prachtige gebouwen, maar ook de kennis en ervaring die we in de toekomst kunnen blijven toepassen. Bovendien bieden ze onze leermeesters de unieke kans om leerlingen in de bouw kennis te laten maken met het echte vakmanschap van vroeger. Met dit vakmanschap verzorgen wij deze projecten tot in de puntjes.

Onze projecten

DomusDELA
Verbouwing Dela Maaslanden
Flora Batava

Bekijk alle
97 projecten

Een van onze hoogtepunten:

DOMUSDELA wint de publieksprijs Beste Gebouw 2020

Voor DOMUSDELA, Hotel Mariënhage te Eindhoven heeft Bouwbedrijf Van de Ven de restauratie en herbestemming mogen uitvoeren. Ontzettend trots zijn wij dan ook dat DOMUSDELA de publieksprijs Beste Gebouw 2020, dé architectuurprijs van BNA heeft gewonnen! Deze bijzondere plek in hartje Eindhoven verbindt historie en nieuwbouw op een unieke wijze.

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen
voor jouw uitdaging of vraagstuk?
Neem contact op!

Contactformulier | Restauratie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke projecten

Onderwijs & Zorg

Woningen