BOUW

Bedrijfsgebouwen

Een prettige en veilige werkomgeving

Als ervaren bouwer begrijpen wij als geen ander dat bedrijfsgebouwen en kantoren meer zijn dan alleen werkplekken. De esthetische vormgeving van een gebouw is belangrijk, maar we kijken verder dan dat. Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat het project geoptimaliseerd wordt in gebruiksgemak, functionaliteit en duurzaamheid.

De aandacht voor gezondheid en klimaat op de werkplek is toegenomen en zorgt voor een andere kijk op bedrijfshuisvesting in zijn totaliteit. Het welbevinden van de medewerkers vinden wij belangrijk, dat vraagt om aanpassingen van de gebouwen waarin zij werken. Daarom zorgen wij voor een gewenste huisvesting, passend bij de medewerkers, cultuur en identiteit van het bedrijf.

Onze projecten

Vanderlande – Gebouw 60
Design Center Brabantia
Uitbreiding hoofdkantoor Jumbo

Bekijk alle
93 projecten

Een van onze hoogtepunten:

VANDERLANDE gebouw 60 - VEGHEL

In Veghel hebben we in opdracht van Vanderlande Industries B.V. een nieuw kantoor met parkeergarage gerealiseerd. Dit kantoorgebouw geeft ruimte aan 800 werkplekken en bevat een sportruimte en een bedrijfsrestaurant. Het gebouw bestaat uit 7 bouwlagen en tegen het gebouw is een parkeergarage gerealiseerd met op het dek een tuin met sportfaciliteiten. De ruim bemeten luifel bij het restaurant wordt gedragen door 5 “bomen” van cortenstaal. Het bebouw is CO2- en energie neutraal en heeft het BREEAM certificaat Outstanding.

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen
voor jouw uitdaging of vraagstuk?
Neem contact op!

Samenwerken formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke projecten

Onderwijs & Zorg

Restauratie & Herbestemming