duurzaamheid

Duurzaamheid

Bouwen aan de toekomst van morgen

Bouwen aan een waardevolle toekomst; samen met onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers bouwen wij aan een wereld van morgen. Dit doen we met respect voor de mens en haar omgeving en met weloverwogen keuzes in grondstofgebruik, natuur en milieu. Zo creëren we een waardevolle toekomst voor de volgende generatie.

Duurzaamheid

GRONDSTOFFEN

In het gebruik van grondstoffen maken wij bewuste keuzes in nieuwe als circulaire grondstoffen en werken wij aan nieuwe bouwmethodieken (circulair en klimaat adaptief) waardoor wij waardevol bouwen voor de volgende generatie.

Duurzaamheid

GEZONDHEID & VEILIGHEID

Bij medewerkers is veilig werken onderdeel van het vakmanschap en komt iedereen iedere dag veilig thuis. Om dit te bewerkstelligen, bieden wij regelmatig trainingen en cursussen aan om het bewustzijn van veilig werken te vergroten. 

Duurzaamheid

TRANSPARANTIE

Het fundament en de organisatie van ons bedrijf zijn bewust gebouwd op transparantie en integriteit, waardoor wij altijd open en eerlijk samenwerken met alle betrokkenen, zonder uitzondering.
Duurzaamheid

UITSTOOT, AFVALWATER EN AFVALSTOFFEN

Voor onze leef- en werkomgeving werken wij aan de vermindering van onze CO2-voetafdruk en afvalstromen op onze bouwplaatsen, in onze bouwprocessen en met transporten.
Duurzaamheid

ENERGIEVERBRUIK

Op onze bouw- en vastgoedlocaties hebben wij een sterke focus op energie-efficiënte oplossingen die bijdragen aan een beter klimaat.

Duurzaamheid

WERKNEMERS

Onze werknemers zijn betrokken ‘familieleden’, krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen en te ontplooien en worden gewaardeerd omdat ze zichzelf zijn.