actueel

Ons laatste nieuws

Het hoogste woningbouwproject van ons familiebedrijf staat in Amersfoort
Het hoogste woningbouwproject van ons familiebedrijf staat in Amersfoort aan het Valleikanaal. Dit nieuwe veelzijdige wooncomplex met 165 huurappartementen voor de Alliantie Ontwikkeling BV en HIER! VOF bestaat uit een lagere woontoren van 24 meter (7 bouwlagen / 49 appartementen) en een hoge woontoren van 60 meter (20 bouwlagen / 116 appartementen).
The Chocolate Factory
The Chocolate Factory, een innovatieve plek die techniek op de kaart wil zetten bij nieuwe generaties, waarvoor de Noordkade in Veghel de aangewezen plek is. Een plek waar het al decennia lang draait om de samenwerking tussen voedsel en techniek.
PLUS DC Oss ontvangt BREEAM-NL duurzaamheidscertificaat met Outstanding score
Het nieuwe distributiecentrum van PLUS Retail in Oss is bekroond met een BREEAM-NL certificaat met de hoogste kwalificatie: Outstanding. Die hoge score is te danken aan de toepassing van duurzame materialen, installaties en beheersprocessen, waaronder de plaatsing van ruim 11.000 zonnepanelen.
Molco Car Parts
Molco verhuist naar de nieuwe bedrijfslocatie in Wijchen. Vanuit de nieuwe locatie kunnen ze veel meer direct uit voorraad leveren, doordat het magazijn 4x groter is geworden.
Omniplast
Voor Omniplast in Veghel hebben wij de uitbreiding gerealiseerd van hun bestaande productiehal in Veghel.
Hoogste punt Huize d’n Herd bereikt
Inmiddels hebben we het hoogste punt bereikt van het nieuwe gebouw Huize d’n Herd in Helmond. Het nieuwe gebouw krijgt 73 zorgeenheden (34 appartementen en 39 studio’s) en 10 plekken voor passantenopvang, verdeeld over 8 verdiepingen.