Jubilarissen

Afgelopen vrijdag 2 juni hebben we drie van onze trouwe medewerkers gehuldigd voor hun jubileum. Drie mannen die ieder op hun eigen manier een geweldige bijdrage hebben geleverd in de afgelopen decennia. Met samen meer dan 100 jaar ervaring, hebben ze met ons vele hoogtepunten bereikt en daarmee bijgedragen aan de ontwikkeling van Bouwbedrijf van de Ven. Elk op hun eigen vakgebied met een grote betrokkenheid en passie voor het vak.

Bart van de Ven, van een brokkenpiloot in de Mini Cooper tot gezagvoerder van zo’n beetje de hele Erpseweg. Bart zijn carrière begint natuurlijk al veel eerder dan de 40 jaar waar we nu bij stil staan. Als zoon van ome Harry, is het van de Ven familiegevoel hem met de paplepel ingegeven. Als kind ging hij al vaak met zijn vader mee naar de Erpseweg. Na het abrupte einde van zijn schoolcarrière is hij begonnen in de timmerwerkplaats, waar hij zich razendsnel ontwikkelde van leerling, naar leider van de werkplaats. Het is vooral aan Bart te danken, dat wij nog steeds als een van de weinigen in de branche, onze eigen productie in prefab maken. Niet meer in de timmerfabriek waar Bart destijds begon, maar in onze hypermoderne, computer gestuurde, geconditioneerde, milieuverantwoorde en gecertificeerde fabriek. Die dankzij Bart zijn gedrevenheid en passie uit Italië naar ons is verplaatst.

"Chapeau mannen!!!."
Frank van de Ven

André Smits, de man van de torens, de hoogste punten in vele dorpen en steden. André heeft in zijn carrière misschien wel de meeste hoogtemeters gemaakt van alle Vandevenners. Als bouwer van steigers en het restaureren van monumenten en dan met name het metsel- en voegwerk. De liefde voor het vak, de echte bouwkunst zit in zijn hart gebakken. Hij heeft van zijn passie zijn vak kunnen maken en ontelbare monumenten voorbereid op een lange toekomst. Al 40 jaar mogen we zijn expertise inzetten op onze projecten, een formidabele prestatie, waar wij dankbaar voor zijn.

Kees Fransen kwam 25 jaar geleden bij ons binnen met een hele duidelijke ambitie. Hij had al wat ervaring, maar het mocht allemaal wel wat grootser, meer uitdagend en ingewikkelder. En zo geschiede. Zijn prestaties voor ons bouwbedrijf zijn groots, vooral op het gebied van distributie en hoogwaardige logistiek in combinatie met installaties. Deze projecten zijn ware paradepaardjes voor ons en de expertise hiervan is voor een belangrijk deel opgebouwd door Kees in samenwerking met opdrachtgevers en adviseurs. Zonder onze Kees zouden vele gebouwen minder slim en efficiënt zijn uitgevoerd en opgeleverd. Kees staat hiermee niet alleen aan de basis van ons succes, maar ook aan de basis van successen van onze opdrachtgevers.

DELEN
gerelateerd nieuws
Hoogste punt High Tech Campus 91
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap