Uitbreiding hoofdkantoor Jumbo

Omschrijving project

De bouwkundige werkzaamheden alsmede de coördinatie van de nevenaannemers voor de uitbreiding van het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel, alsmede de loopbruggen met balkon naar de kantine te Veghel en het bestaande hoofdkantoor.

Het werk is uitgevoerd in 1 bouwfase. Er is een geheel nieuw kantoor gerealiseerd welke geheel voor de bestaande bedrijfshallen is gebouwd. Dit kantoor staat op palen en krijgt 2 complete verdiepingen. Er is ook een nieuwe trappenhal gebouwd, welke achter het monumentale pand is gerealiseerd, die met een verwarmde loopbrug is verbonden naar het nieuwe kantoor en met een open loopbrug inclusief balkon naar de bestaande kantine van het DC-personeel. Tevens is er door middel van een nieuwe en verwarmde loopbrug een verbinding gemaakt van het nieuwe kantoor naar het huidige hoofdkantoor. Het nieuwe kantoor is aangesloten op de loopbrug welke aan sluit op de Noordkade aan de andere zijde van het water.
Onder het kantoor is een nieuwe laaddock (1 vrachtwagen) tbv het bestaande DC. De uitbreiding is gebouwd aan de Zuidkade 31 te Veghel.

 

Specificaties

Opdrachtgever:
Van Eerd Onroerend Goed B.V.
Omvang:
7.000 m²
Architect:
Ir. C.J. Pepers BV
Bouwtijd:
Oktober 2018 – Augustus 2019

Contact opnemen & Kennismaken

Projecten contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde projecten

Eurofast
Omniplast
Molco Car Parts
BEZOEKADRES
Erpseweg 3
5463 PG Veghel
Nederland