Wonen Limburg

Nieuwe samenwerking

We kunnen niet wachten om begin 2023 aan de slag te gaan voor onze nieuwe opdrachtgever Wonen Limburg! Het samenwerkingsverband van der Meijs – van de Ven staat startklaar. De komende jaren gaan we in de woongebieden Horst en Panningen de huizen en het overig vastgoed van de corporatie onderhouden en verbeteren.

Wonen Limburg is in de gehele provincie Limburg actief in de verhuur van sociale en middenhuur woningen en overig vastgoed. Alle geselecteerde partners gaan regionaal samenwerken, maar de samenwerking tussen alle partijen per regio vormt een belangrijk onderdeel van de strategie om tot een betere dienstverlening te komen en te blijven zorgen voor betaalbare, fijne huizen voor de bewoners.

Essentieel in deze nieuwe samenwerking is dat de corporatie niet voorschrijft welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, maar dat wij als netwerkpartners de regie hebben en op basis van kwaliteitskaders de werkzaamheden plannen. Het gaat om het dagelijks- en planmatig onderhoud, maar ook renovatie- en energie projecten. Doordat dit nu heel efficiënt is ingericht worden de verzoeken van de bewoners snel afgewikkeld en zo mogelijk gecombineerd met al geplande werkzaamheden.

"De corporatie schrijft niet voor welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, maar wij hebben de regie in eigen handen"
Frank Smits

Door van elkaar te leren, ons te richten op uniformeren met innovatie als hoofddoel werken we samen aan een uitstekende dienstverlening voor de bewoners van de ruim 28.000 huizen van Wonen Limburg.

DELEN
gerelateerd nieuws
Bouwen aan een nieuwe toekomst voor Vekoma
Château Neercanne