Wisseling van de wacht

Wisseling van de wacht. Per 1 mei 2021 is Paul (P.A.J.) Vervoort RA (1984) benoemd tot financieel directeur van Bouwbedrijf L. van de Ven BV. Hij volgt, in die functie, Ben van de Meerakker op die een stapje terug doet binnen het bedrijf maar aan het bedrijf verbonden blijft als adviseur van de directie.

Paul heeft na een gedegen inwerk periode van ruim 3 jaar als financieel manager, blijk gegeven over de juiste vaardigheden te beschikken, om Van de Ven op financieel gebied, haar toonaangevende positie in de bouwbranche verder gestalte te geven tijd dus voor de Wisseling van de wacht.

Het grootste goed van een familiebedrijf is continuïteit en die continuïteit wordt gevoed door een pro actieve houding aan te nemen naar veranderingen in de maatschappij. Daarbij moet de eigen organisatie zich permanent aanpassen en daarbij is doorstroming van medewerkers van essentieel belang. Kennis en ervaring van de ouderen combineren met het elan van de kennis en het enthousiasme van de jeugd. In dat kader is het logisch om mensen ruimte te bieden om door te kunnen groeien in de organisatie en dan is het gevolg dat een oud gediende een stapje terug doet aldus, de terugtredend financieel directeur.

Frank en Stefan van de Ven vormen samen met Paul Vervoort vanaf 1 mei 2021 de directie van het bedrijf en zien de samenwerking met Paul met veel vertrouwen tegemoet. Wij zien deze benoeming als een logisch vervolg op het, een aantal jaren geleden, ingezette beleid om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen en voorbereid te zijn op een gezonde toekomst voor het bedrijf, haar medewerkers en overige stakeholders. Wij danken Ben voor de geweldige bijdrage die hij in de afgelopen 40 jaar heeft geleverd aan de groei van ons prachtige bedrijf en wij zijn verheugd dat hij zijn kennis en ervaring de komende jaren voor ons beschikbaar blijft, aldus Frank en Stefan.

DELEN
gerelateerd nieuws
Hoogste punt High Tech Campus 91
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap