Uitbereiding voor van Munster in Oss

Van Munster is gevestigd op industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss. Ten behoeve van het verhuizen van de bestaande papier recycling vanuit Heesch, wordt de bestaande locatie flink uitgebreid.

2 bouwdelen

De uitbreiding bestaat uit 2 bouwdelen.
Bouwdeel I van ruim 2.000 m2, wat vast tegen de achterzijde van het bestaande pand wordt geplaatst. Dit nieuwe stuk zal gebruikt gaan worden voor de inname en sortering van metaal, hout en EPS. Tevens wordt hier een kantoor gerealiseerd, alsook een werkplaats en afspuitplaats.

Bouwdeel II

Bouwdeel II van ruim 6.400 m2 wordt een hal ten behoeve van papier inname en sortering. Hier wordt papier middels een 5-tal sorteer machines in verschillende papier/karton stromen gescheiden en in balen geperst. Voor de brandveiligheid wordt dit bouwdeel middels een gasbeton brandwand in twee compartimenten gescheiden. In dit bouwdeel is ook ruimte voor een laadkuil met 2 dock’s.

Tenslotte gaan we ca. 11.000 m2 terrein verharden voor het rangeren en parkeren van eigen vrachtwagens en parkeeruitbereiding van personenwagens. Ook zullen er 2 betonnen weegbruggen worden geplaatst. In deze terreinverharding zal tevens de buffering en infiltratie van hemelwater van de nieuwbouw worden opgenomen. Verder wordt de bestaande ondergrondse infra en infiltratie verbeterd en uitgebreid.

Zie hieronder een sfeerimpressie van hoe het eindresultaat zal worden.

DELEN
gerelateerd nieuws
Bouwen aan een nieuwe toekomst voor Vekoma
Château Neercanne