Slapen met pikante nonnen en daarna biechten in Hotel Nassau in Breda

BREDA – Liefhebbers van overnachten in luxe kunnen vanaf deze maandag terecht in Hotel Nassau in Breda. Officieel is het nog geen vijfsterrenhotel, maar vijfsterrenwaardig zou het zo maar kunnen zijn. Hoe ziet dat er dan uit? 

Dit is een aantal van de bijzondere kenmerken van het hotel aan de Nieuwstraat. Er is onder meer een plek om te biechten en ook zijn diverse pikant geklede nonnen te zien.

De kapel
Het hotel zit in een historisch kloostercomplex in de Nieuwstraat. Eén van de eyecatchers is toch wel de kapel. Die is helemaal vernieuwd en in ere hersteld met glas in lood. Sowieso zijn er veel oude invloeden bewaard gebleven: de balkons werden behouden, evenals de waterbakjes van steen in de gangen.

Liefdegesticht
Nee, het is niet de naam van een opvang voor mensen die problemen hebben met de liefde. Het is de naam van het restaurant in het hotel. Ook zonder overnachting ben je hier welkom om te eten.

Biechtstoel
De oude biechtstoel van het complex krijgt een plekje in het hotel. Het wordt een plek waar mensen iets in het gastenboek  kunnen schrijven. Van reviews tot een echte biecht, alles mag!

 

“Nothing to confess, your sins are safe with us”

Hotel Nassau

Panorama
Breda van bovenaf bekijken, kan eigenlijk het beste vanuit de panoramakamer. Een prachtig uitzicht over de hele stad.

Mooie nonnen
Ook aan de kunstliefhebber is gedacht. Door het hele hotel hangen portretten van moderne nonnen. Het woord non doet je misschien denken aan een kuise vrouw. Niets is minder waar bij deze pikante schilderijen.

YouTube bron: Breda in beeld

Zie hieronder de foto’s en het filmpje van dit prachtige hotel ↓

DELEN
gerelateerd nieuws
Het hoogste woningbouwproject van ons familiebedrijf staat in Amersfoort
The Chocolate Factory