Oplevering 25 luxe appartementen in Veghel

In opdracht van BL Huisvesting zijn wij het afgelopen jaar volop aan het bouwen geweest aan de realisatie van het nieuwe woongebouw bestaande uit 25 appartementen en een stallingsgarage in het centrum van Veghel. De afgelopen weken hebben wij dit prachtige project opgeleverd aan de kopers, inmiddels zijn bijna alle appartementen opgeleverd. 

Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond waarop 4 appartementen, de individuele bergingen en stallingsgarage met een gemechaniseerd parkeersysteem (‘parkeerlift”) is gelegen. Daarboven bevinden zich drie woonlagen met nog eens 21 appartementen waaronder een tweetal penthouses. Deze stijlvolle en ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking. Inmiddels is de Oplevering 25 luxe appartementen in Veghel een feit. 

Het is een fraai complex met een zeer unieke signatuur op een toplocatie in Veghel. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes (met totaal 5 type gevelstenen) en een moderne architectuur met veel glas en ruime balkons. De achterzijde aan de rivier de Aa kent grote raampartijen om zoveel mogelijk profijt te hebben van het uitzicht. 

We zijn trots op het eindresultaat en deze toevoeging aan het centrum van Veghel. Kopers zijn tevreden, dat is mooi want daar doen we het immers voor. 

In de onderstaande foto’s is het eindresultaat / de oplevering 25 luxe appartementen in Veghel van deze realisatie te bewonderen.

DELEN
gerelateerd nieuws
Château Neercanne
Spectaculaire en complexe hijsklus op de Noordkade