Officiële opening Jaguar Land Rover Maastricht

Afgelopen vrijdag 3 juli is de nieuwe locatie van Jaguar Land Rover Maastricht officieel geopend, het pand is gerealiseerd door Bouwbedrijf Van de Ven. Geheel in stijl werd met de recent geïntroduceerde Land Rover Defender en een volledig elektrische Jaguar I-PACE een lint op spanning gezet, waarna mevrouw Van Basten-Bodin, burgemeester van de Gemeente Beek, het officiële doorknippen voor haar rekening nam bijgestaan door eigenaren Luc Vanderfeesten, Ad Geerts, Peet van Herpen, vestigingsmanager Nick Rouwette en Frank van de Ven en Stefan van de Ven van Bouwbedrijf van de Ven.

Vestigingsmanager Nick Rouwette sprak nog in het bijzonder zijn waardering uit voor de betrokken medewerkers van Bouwbedrijf van de Ven; Bas Hartman (Uitvoerder), Ad van der Linden (Projectleider) en Robert Vos (Werkvoorbereider), met name voor de snelheid en kwaliteit waarmee het pand is gerealiseerd.

Met de opening van deze nieuwbouwlocatie heeft het industrieterrein vlakbij Maastricht-Airport nu een ware ‘Premium Car Boulevard’ gekregen, die naast Jaguar Land Rover Maastricht ook uit de naastgelegen PGZ zusterbedrijven Porsche Centrum Maastricht (eerder gerealiseerd door Bouwbedrijf van de Ven) en Bentley Maastricht bestaat. Zo is er een unieke locatie ontstaan, die voor alle liefhebbers van auto’s uit het hogere segment het bezoeken meer dan waard is.

Previous slide
Next slide
DELEN
gerelateerd nieuws
Het hoogste woningbouwproject van ons familiebedrijf staat in Amersfoort
The Chocolate Factory