Koningspaar bezoekt onze Automotive Campus

EEN KONINKLIJK BEZOEK

Op donderdag 15 september bracht het Koninklijk echtpaar een streekbezoek aan de Peel. Zij sloten de dag af in Helmond op onze eigen Automotive Campus. De Automotive Campus is een ontmoetings- en vestigingsplaats op het gebied van automotive (technology) en slimme mobiliteit.

Sinds de overname in 2012 heeft Bouwbedrijf van de Ven de Campus flink uitgebreid met o.a. de nieuwbouw voor Lightyear, Fontys en Eleo. Tijdens een rit in een zelfrijdende shuttle werden Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen voor het openbaar vervoer. Ook kreeg het Koninklijk Paar een toelichting op de verschillende testvormen van zelfrijdend vervoer, die in verschillende testcentra op de Automotive Campus worden uitgevoerd.

“Sinds de overname in 2012 hebben we flink uitgebreid.”
Paul Vervoort

Tijdens een wandeling over het terrein werden ze toegezongen door kinderen die meedoen met het initiatief ‘Meer muziek in de klas’. Het bezoek werd afgesloten met een rondetafelgesprek met ondernemingen die volop bezig zijn met innovatie op het gebied van gebied van mobiliteit en energie.

Namens Bouwbedrijf van de Ven bedanken wij onze collega’s, partners en de Campus bewoners voor hun bijdrage aan dit bezoek.

DELEN
gerelateerd nieuws
Château Neercanne
Spectaculaire en complexe hijsklus op de Noordkade