Kloosterkwartier Veghel opgeleverd!

Na jaren van leegstand is het voormalig Bernhoven ziekenhuis volledig gesloopt en heeft het plaats gemaakt voor het nieuwbouwplan Kloosterkwartier. Dit nieuwbouwplan bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en 3 appartementsgebouwen in een ruim opgezette omgeving. In opdracht van Zenzo maatschappelijk vastgoed hebben wij 46 huurappartementen (gebouw A) en 16 koopappartementen (gebouw B) gerealiseerd (zie foto). Onlangs is het project Kloosterkwartier Veghel opgeleverd! Het is een verlenging geworden van de prachtige Kloostertuin, waarbij we dit stukje Veghel nog mooier hebben gemaakt. 

Afgelopen week hebben wij het project Kloosterkwartier Veghel opgeleverd! Het is fijn om zo’n mooi project na een jaar hard werken te kunnen opleveren aan zeer tevreden klanten. Ook hier is wederom een mooie prestatie geleverd en kunnen de eigenaren eerder dan gepland hun nieuwe woning betrekken. 

Wij wensen alle nieuwe bewoners fijne feestdagen en veel woonplezier! 

Wil je op de hoogte blijven van alle facts over Bouwbedrijf van de Ven. Houdt dan onze website in de gaten. Op het tabblad nieuws verschijnen meerdere malen per week leuke facts over ons, volg ons op Facebook, LinkIn of Instagram. 

Bouwbedrijf Van de Ven bestaat ruim 90 jaar. Van kleine lokale bouwer is het familiebedrijf uitgegroeid tot een solide specialist met Nederland als haar werkveld. Naast de realisatie, ontwikkelt Van de Ven ook menig project. Zelfstandig of met partners. In opdracht of op eigen initiatief. Van de Ven houdt zich bezig met alle facetten van het vak. Van utiliteits- en industriële bouw tot renovatie en restauratie en van institutionele bouw tot woningbouw.

DELEN
gerelateerd nieuws
Hoogste punt High Tech Campus 91
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap