Huldiging 25-jarige jubilarissen – 16 september 2022

Een prachtige mijlpaal

Afgelopen vrijdag (16 september 2022) hebben we 3 van onze collega’s in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun inzet en grenzeloze betrokkenheid bij ons familiebedrijf. Frank Smits, Ad van der Linden en Gert-Jan Nuijen zijn inmiddels al ruim 25 jaar lid van onze bouwfamilie. Na mooie woorden van Frank van de Ven kregen ze uit zijn handen een mooie bos bloemen en een speldje ter ere van hun jubileum opgespeld. 

De in diensttreding van Frank in 1995 was een doorbraak voor ons bedrijf. Hij is onze eerste universitair opgeleide collega. Tot op dat moment hadden we alleen MBO en HBO opgeleide mensen in dienst, jongens die tenminste ooit stage hadden gelopen in de bouw, maar we durfden het wel aan met Frank. Al snel werd hij een allround projectleider van vele projecten zoals Volvo Best, GLS Zwolle, Nabuurs, ND Logistics, de Watersteeg en VSB Malta. Inmiddels is Frank adjunct directeur van ons bedrijf, een functie die hem uitstekend past vanwege zijn natuurlijke leiderschap en continue scherpte om collega’s beter te laten presteren.

“Wij zijn bijzonder trots en dankbaar dat deze mannen al zo lang lid zijn van onze bouwfamilie.”
Frank van de Ven

Ad, beter bekend als Adje, is in 1997 bij ons begonnen. Rustig de kat uit de boom kijkend, heeft hij in alle rust, maar met een duidelijk doel voor ogen gewerkt aan zijn positie binnen ons bedrijf. Hij was al snel een stille kracht waarop ons bedrijf steunde. Zonder Ad was er niemand die een storing op de computer kon verhelpen, en ook werd er zonder hem zelfs geen wijziging in software gedaan. Sterker nog, zonder Ad zou in zijn algemeenheid de automatiseringsslag totaal gemist zijn. Daarnaast is hij een succesvol projectleider van bijvoorbeeld alle Jumbo projecten in Veghel, Nedis Den Bosch, Porsche Maastricht, ASV, Go Tan, Jeurgens Banket, JLR en divers woningbouwprojecten. Daarnaast is Ad een sociale en daarmee zeer geliefde collega.

Gert-Jan is in 1997 begonnen als timmerman binnen ons bedrijf. Binnengehaald door Bart van de Ven. Gert-Jan is een manusje van alles en loopt nergens  voor weg. Vaak maakte hij deel uit van een gespecialiseerde timmerploeg. Hij houdt van een goede werksfeer, een een dubbelzinnige grap is zeer kenmerkend voor hem. Ook denkt hij graag mee, een slimmere of makkelijkere oplossing ergens voor vinden houdt hem continue bezig.

RASECHTE VANDEVENNERS

Wij zijn bijzonder trots en dankbaar dat deze mannen al zo lang lid zijn van onze bouwfamilie het zijn dan ook rasechte Vandevenners. Natuurlijk mogen we de partners van deze mannen niet vergeten. Zij zijn hun steun en toeverlaat en die waarderen wij enorm, zij horen ook bij onze bouwfamilie.  Na een lange periode van Corona en uitgestelde vieringen hebben we deze helden eindelijk kunnen bedanken voor hun jarenlange toewijding. We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

DELEN
gerelateerd nieuws
Diploma in the pocket
Otium Wellness Hotel – Ontspannen en overnachten in luxe en weelde