Oplevering Movianto

Proost op de succesvolle samenwerking!

Over Movianto

Movianto is een distributeur van medicijnen voor verschillende fabrikanten en de laatste jaren groeien zij zeer hard. In Nederland is Movianto de distributeur van onder andere de Covid vaccins. De uitbreiding van Movianto in Oss, wordt gerealiseerd aansluitend op het reeds bestaande pand welke wij in 2012 hebben gebouwd.

Het bouwproces

31 Januari 2022 zijn wij gestart met het grondwerk ten behoeve van de funderingen. Het betrof een fundering met funderingsbalken en poeren op staal gefundeerd. Daarop werd de staalconstructie gerealiseerd met een 1e en 2e verdieping van kanaalplaatvloeren. De buitenschil rondom is van geïsoleerde prefab betonnen gevelpanelen, met daarboven metalen sandwichpanelen. Het dak is een stalen dakconstructie, met daarop PIR-isolatie en een PVC dakbedekking, welke in de toekomst nog volledig kan worden voorzien van zonnepanelen.

Installaties

De W-installatie is gerealiseerd door Van Thiel Optimaal, de sprinklerinstallatie door ABBS Nederland BV en de E-installatie door Hoppenbrouwers Techniek. Door Voets en Donkers Koeltechniek BV is het distributiecentrum voorzien van een klimaatinstallatie. Inpandig in het magazijn is een separate koelcel opgenomen met een temperatuur van 4°C.

"Movianto, heel veel plzier in jullie nieuwe pand"
Toon van Hout

Wij bedanken WDP Development voor deze mooie opdracht en danken al onze onderaannemers en leverancier voor de fijne samenwerking en hun bijdrage aan de uitbreiding van dit prachtige pand. Movianto, heel veel plezier met jullie nieuwe pand!

DELEN
gerelateerd nieuws
Château Neercanne
Spectaculaire en complexe hijsklus op de Noordkade