De bouw van Otium Leisure Resort is gestart

We gaan beginnen met de bouw!

In het recreatiegebied De Stok in Roosendaal zijn wij begonnen met de bouw van een luxe leisure resort met 127 hotelappartementen, een casino en wellnessfaciliteiten. De nieuwe gebouwen krijgen de naam Otium Leisure Resort. Wethouder Evelien van der Star heeft op 22 september de officiële aftrap gegeven voor de bouw van het hotel.

In het hotel wordt een uniek leisure concept toegepast. De hotelappartementen type XL en XXL krijgen een flexibele dag- en nachtindeling, waarmee ze zowel overdag als ’s nachts optimale ruimte en comfort bieden.

"Wij heten extra bezoekers van harte welkom"
Gemeente Roosendaal

Veelzijdig recreatiegebied

Otium Leisure Resort wordt een unieke optelsom van hotelappartementen met daarnaast een breed scala aan faciliteiten. Dit in combinatie met de unieke ligging zal het resort aantrekkelijk maken voor zowel toeristen als zakelijke gasten. Daarmee zal de bezettingsgraad hoog zijn.

De gemeente Roosendaal geeft aan erg blij te zijn met de komst van het Otium Leisure Resort. “Want extra bezoekers (zakelijk en toeristisch) zijn hier van harte welkom.” Het recreatiegebied De Stok moet een bruisende plek worden voor allerlei vormen van recreatie.

Zie het beeldmateriaal hieronder voor een impressie van de nieuwbouw ↓

DELEN
gerelateerd nieuws
Diploma in the pocket
Otium Wellness Hotel – Ontspannen en overnachten in luxe en weelde