Start bouw 165 appartementen te Amersfoort

Voor de Alliantie Ontwikkeling BV en HIER! VOF in Amersfoort zijn we begonnen met de bouw van een nieuw wooncomplex met in totaal 165 huurappartementen in verschillende prijsklassen.

Het project bestaat uit een lagere woontoren van 24 meter hoog ( 7 bouwlagen) aan de Zangvogelweg en een hogere woontoren van 60 meter hoog ( 20 bouwlagen) aan het Valleikanaal en een ondergrondse parkeergarage van ca. 3.000 m² met een eigen entreegebouw. Op de plek waar de twee torens worden gebouwd, stond eerst een schoolgebouw, deze is inmiddels gesloopt en het terrein is bouwrijp gemaakt voor de realisatie van het project.

De twee torens worden geplaatst in een groene, parkachtige omgeving. De appartementen in de woontorens hebben verschillende woonoppervlakten en variëren van 44 vierkante meter tot 108 vierkante meter. Van de 165 huurappartementen worden er 57 opgeleverd als sociale huurwoningen en 108 appartementen in het middensegment. De appartementen in het middensegment worden verhuurd door de Alliantie.

Middels de onderstaande artist impressions krijgt u alvast een beeld van de te bouwen appartementencomplexen.

DELEN
gerelateerd nieuws
Hoogste punt High Tech Campus 91
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap