VACATURES

Leren en werken

Stage & Opleidingen

Samen maken we
het in de bouw!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige scholieren die samen met ons willen bouwen aan de toekomst. Bij ons krijg je de kans om echte ervaring op te doen in de bouwsector, waarbij je niet alleen je vaardigheden kunt ontwikkelen, maar ook deel uitmaakt van een échte Brabantse bouwfamilie. Samen realiseren we indrukwekkende projecten, maar hebben we het ook heel gezellig. Want wie hard werkt, krijgt daar veel
voor terug!

Leermeesters in de hoofdrol

Video afspelen

Stagiaire in de hoofdrol

Video afspelen
Stage systeembeheerder

Stage systeembeheerder (stage of BBL-traject)

Ben jij graag die digitale spin in het web? Dan sta jij met een stage als systeembeheerder ICT aan het begin van jouw carrière. En wat is er nou mooier dan werkervaring opdoen in de bouwsector? Onze ervaren ICT afdeling biedt jou een onvergetelijk leertraject met alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen.

Leerling uitvoerder (stage of BBL-traject)

Leerling Machninaal Timmerman

Leerling machinaal timmerman (stage of BBL-traject)

Kan jij werktekeningen ontcijferen als de beste? Dan ben jij de leerling machinaal timmerman die later kozijnen in elkaar zet, prefab elementen maakt en hout in alle soorten en maten kan produceren. Een stage of BBL-traject in onze werkplaats is dan zeker iets voor jou. In onze eigen timmerfabriek hebben we alle kennis en werkzaamheden in huis die een machinaal timmerman moet beheersen.

Leerling metselaar (Stage of BBL-traject)

Leerling timmerman (Stage of BBL-traject)

Leerling werkvoorbereider (stage of BBL-traject)

Word jij ook lid van onze bouwfamilie?

Wij voelen ons, nee, wij wéten dat we een ánder bouwbedrijf zijn. Een met ruimte voor jouw eigen initiatief. Waar je samen de schouders eronder zet, maar waar ook volop plek is voor Brabantse gezelligheid. Een bedrijf waar collega’s voor je door het vuur gaan, waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat. Wie hard werkt, krijgt daar veel voor terug. In ieder geval hier. Hier ben je dan ook geen nummer, maar een welkom en gewaardeerd familielid.

Kom jij ook werken bij een bouwbedrijf waar trots doorsijpelt tot in alle lagen en die zijn uiterste best blijft doen voor zijn mensen? Reageer dan op een van onze bovenstaande vacatures.
#wijzijnvandevenners
#wordvandevenner

Open Sollicitatie

Staat jouw gewenste vacature er niet tussen? Dat kan natuurlijk. Maar geen nood: een open sollicitatie is bij ons altijd welkom. Stuur gerust je cv en motivatie naar Giel.

Stage & opleidingen