VACATURES

Leren en werken

Stage & Opleidingen

Samen maken we
het in de bouw!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige scholieren die samen met ons willen bouwen aan de toekomst. Bij ons krijg je de kans om echte ervaring op te doen in de bouwsector, waarbij je niet alleen je vaardigheden kunt ontwikkelen, maar ook deel uitmaakt van een échte Brabantse bouwfamilie. Samen realiseren we indrukwekkende projecten, maar hebben we het ook heel gezellig. Want wie hard werkt, krijgt daar veel voor terug! Écht Bouwbedrijf van de Ven.

Leermeesters in de hoofdrol

Video afspelen

Stagiaire in de hoofdrol

Video afspelen

Stage systeembeheer (stage of BBL-traject)

Leerling uitvoerder

Leerling uitvoerder (stage of BBL-traject)

Ben jij de aanvoerder die altijd in de spits wil staan? Dan sta jij als leergierige leerling uitvoerder aan het begin van jouw carrière. En wat is er nou mooier dan de bouwsector écht leren kennen? Onze ervaren leermeesters bieden jou een onvergetelijk leertraject met alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen.

Leerling machinaal timmerman (stage of BBL-traject)

Leerling metselaar (Stage of BBL-traject)

Leerling Timmerman

Leerling timmerman (Stage of BBL-traject)

Ben jij die goochelaar met spijkers en hout? Dan sta jij als leergierige leerling timmerman aan het begin van jouw carrière. En wat is er nou waardevoller dan ervaring opdoen in de bouwsector? Onze ervaren leermeesters bieden jou een onvergetelijk leertraject met alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen.

Leerling werkvoorbereider (stage of BBL-traject)

Word jij ook lid van onze bouwfamilie?

Wij voelen ons, nee, wij wéten dat we een ánder bouwbedrijf zijn. Een met ruimte voor jouw eigen initiatief. Waar je samen de schouders eronder zet, maar waar ook volop plek is voor Brabantse gezelligheid. Een bedrijf waar collega’s voor je door het vuur gaan, waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat. Wie hard werkt, krijgt daar veel voor terug. In ieder geval hier. Hier ben je dan ook geen nummer, maar een welkom en gewaardeerd familielid.
Écht Bouwbedrijf van de Ven
Kom jij ook werken bij een bouwbedrijf waar trots doorsijpelt tot in alle lagen en die zijn uiterste best blijft doen voor zijn mensen? Reageer dan op een van onze bovenstaande vacatures.
#wijzijnvandevenners
#wordvandevenner

Open Sollicitatie

Staat jouw gewenste vacature er niet tussen? Dat kan natuurlijk. Maar geen nood: een open sollicitatie is bij ons altijd welkom. Stuur gerust je cv en motivatie naar Giel.