Uitbreiding Van Munster

Omschrijving project

Bouwteampartner voor alle disciplines voor de uitbreiding Van Munster op industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss ten behoeve van het over huizen van hun bestaande papier recycling vanuit Heesch.

De uitbreiding bestaat uit een bouwdeel van ruim 2.000 m², vast tegen de achterzijde van het bestaand pand t.b.v. inname en sortering van metaal, hout en EPS. Tevens is hier een kantoor uitbreiding gerealiseerd alsmede een werkplaats en afspuitplaats. Dit deel is middels een gasbeton brandwand gescheiden van het bestaand pand. De hoogte van dit bouwdeel is ca 10 mtr.

Een tweede bouwdeel van ruim 6.400m² betreft de papierhal. Hier wordt papier middels een 5-tal sorteer machines in verschillende papier/karton stromen gescheiden en in balen geperst. Voor bedrijfszekerheid is dit bouwdeel middels een gasbeton brandwand in twee compartimenten gescheiden. Hierin is ook een laadkuil voor 2 dock’s meegenomen. De hoogte van dit bouwdeel is ca. 14 mtr. Beide bouwdelen zijn middels een 15 mtr brede corridor van elkaar gescheiden.

Tenslotte hebben we ca 11.200 m² terrein verhard t.b.v. rangeren en parkeren van eigen vrachtwagens, parkeruitbreiding personenauto’s en het leveren en plaatsen van 2 stuks betonnen weegbruggen. In deze terreinverharding is tevens de buffering en infiltratie van hemelwater van de nieuwbouw opgenomen. Ook is de bestaande ondergrondse infra en bestaande infiltratie verbeterd en uitgebreid.

Specificaties

Opdrachtgever:
Van Munster Recyclers – Oss
Omvang:
19.6020 m²
Architect:
Pepers Architecten – Helmond
Bouwtijd:
Juni 2021 – januari 2022

Contact opnemen & Kennismaken

Projecten contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde projecten

HTC-37 Entree
Eurofast
Omniplast
BEZOEKADRES
Erpseweg 3
5463 PG Veghel
Nederland