Lidl

Omschrijving project

Hoofdaannemer inclusief alle disciplines voor het nieuwe distributiecentrum voor Lidl in Southampton. Dit project is gegund als Design & Construct opdracht voor de nieuwbouw van het distributiecentrum Lidl Southampton (UK).

Na gunning van de opdracht zijn wij gestart met het uitwerken van het distributiecentrum in een zeer kort tijdsbestek (3 maanden), conform het gewenste BIM-model LOD-300. In samenspraak met onze onderaannemers en onze constructeur zijn wij gedurende het ontwerp ook gestart met de bouw dit tot eenieders tevredenheid.

Het distributiecentrum is gebouwd voor op-/ en overslag van diverse voedingsmiddelen en als regionaal hoofdkantoor voor meerdere filialen.

Het warehouse is voorzien van een retourencentrum (recycle), wasinstallatie, vriescellen, koelcellen, ADR opslagruimten (diverse klassen), stellingen, bulkopslag, 108 docks (waarvan 27 geisoleerde docks), technische ruimte en meerdere kantoorruimtes.

Het kantoor is opgebouwd uit 3 bouwlagen en heeft een hoogwaardige afwerking met een transparante uitstraling door de grote hoeveelheid aan glazen scheidingswanden.

Dit bedrijfspand is opgeleverd met een BREEAM certificaat ‘VERY GOOD’.

Specificaties

Opdrachtgever:
Lidl UK GmbH
Omvang:
45.471 m²
Architect:
Calfordseaden LLP
BREEAM:
Very Good
Bouwtijd:
augustus 2015 – september 2016

Contact opnemen & Kennismaken

Projecten contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde projecten

Nieuwbouw Hessing Green Future
Movianto
Next Level – Helmond
BEZOEKADRES
Erpseweg 3
5463 PG Veghel
Nederland