Oplevering Welness Hotel Otium in Roosendaal

Onlangs hebben we het prachtige luxe Welness Hotel Otium in Roosendaal opgeleverd. Otium Wellness Hotel in Roosendaal is dé plek om in alle rust te relaxen, overnachten en vergaderen. Hoewel het gelegen is op Leisurepark Roosendaal, met alle gemakken om de hoek, is dit een ultieme relax locatie.

Het splinternieuwe hotel in Roosendaal heeft nu zijn deuren geopend en met zijn luxe en eigentijdse uitstraling zal het je aan niets ontbreken. Met 127 hotelkamers, 9 vergaderzalen, restaurant, bar, casino en een heerlijke wellness met tuin kun je hier terecht voor een fijne mini vakantie, maar ook voor een zakelijke overnachting of een meerdaagse vergadersessie boek je hier een zorgeloos verblijf. De hotelappartementen type L, XL en XXL hebben een Leisure concept. Hierdoor hebben ze een flexibele dag- en nachtindeling, waardoor ze zowel overdag als ’s nachts optimale ruimte en comfort bieden.

“Een uniek concept op het Leisurepark in Roosendaal”
Toon van Hout

In september 2022 zijn wij begonnen met de bouw van dit unieke concept. Nu een klein anderhalf jaar later is het gereed en opgeleverd en kan het pand in gebruik genomen worden.

Wij wensen Otium en zijn toekomstige gasten heel veel gebruik genot van dit prachtige project op De Stok in Roosendaal.

Zie hier onder de foto’s van dit prachtige project ↓

DELEN
overig nieuws
Otium Wellness Hotel – Ontspannen en overnachten in luxe en weelde
Bouwen aan een nieuwe toekomst voor Vekoma