Oplevering Kloosterkwartier in Veghel

Begin maart ontvingen de kersverse bewoners van dit karakteristieke appartementencomplex in het centrum van Veghel hun sleutel. Daarmee is de oplevering een feit en kunnen de eigenaren hun appartement verder naar eigen wens gaan afwerken. 

41 appartementen 'San Rufino'

Op het terrein van het Klooster van de Zusters Franciscanessen in het centrum van Veghel wordt een nieuwe woon- en leefomgeving gerealiseerd. De ontwikkelaar van het plan is Zenzo Maatschappelijk Vastgoed.

Het gebouw ‘San Rufino’ met 41 koopappartementen en ca. 300m² commerciële ruimte is één van de complexen op dit terrein. De begane grond van het gebouw is voorzien van een half-verdiepte stallingsgarage met daarin de gemeenschappelijke fietsenstalling en 17 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft 6 verdiepingen en is daarmee ca. 21 meter hoog. Het gebouw sluit door de materiaalkeuze, ramen en vlakverdeling mooi aan bij het naastgelegen moederhuis, de voormalige thuishaven van de Zusters Franciscanessen, wordt met respect voor zijn rijke geschiedenis getransformeerd tot 50 moderne sociale huurappartementen. Eerdaags gaan wij starten aan dit project.

San Rufino is met zijn uitstraling en locatie de blikvanger van het project.

"Heerlijk wonen in een historische omgeving”

Mark Smaling
Kloosterkwartier

Kloosterkwartier is een plek waar mensen en organisaties elkaar ondersteunen en samen activiteiten ontplooien. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen, ontmoetingen te realiseren en mensen te ondersteunen met hun hulpvraag ontstaat een sociaal sterke omgeving: Leefgoed; waarin de kracht van de samenleving wordt benut door iedereen te betrekken. Ieder met zijn eigen talenten en mogelijkheden. En dat sluit perfect aan bij de maatschappelijke functie die de zusters voor ogen hebben; geen zorgeiland maar een mengelmoes van mooie bedrijven en activiteiten. Een plek waar iedereen zich prettig voelt en iedereen welkom is.

Zie hier onder de foto’s van dit prachtige project ↓

DELEN
overig nieuws
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap
Oplevering Kloosterkwartier in Veghel