Oplevering Huize D’n Herd in Helmond

Op dinsdag vijf maart, heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden van de nieuwbouw van Huize D’n Herd in Helmond. Tussen de start van de bouw op 21 december 2022 en nu zijn zo’n veertien maanden verstreken, netjes binnen de afgesproken planning. Met het overdragen van de sleutel kan Stichting Maatschappelijke Opvang Helmond (SMO) verder met de afwerking en de inrichting.

Aankleding en inrichting

De sleutel werd door onze adjunct-directeur Frank Smits overgedragen aan de directeur van Stichting Bergopwaarts uit Deurne, waarop hij deze symbolisch overdroeg aan de directeur van SMO Kitty de Laat. Hiermee kan SMO een start gaan maken met de verdere aankleding van het gebouw zodat het gereed is voor de geplande verhuizing in mei.

"Trots om te hebben bijgedragen aan de verbetering van de opvangmogelijkheden in Helmond”

Mark Smaling
Huize D'n Herd

Huize D’n Herd is bedoeld voor mensen met behoefte aan een beschermde woonomgeving, tijdelijke opvang vanwege een crisissituatie en nachtopvang.

Het nieuwe gebouw heeft 29 zorgappartementen en 42 zorgstudio’s. Het gebied voor nachtopvang is uitgebreid van 6 naar 10 plaatsen met een ruimte om aanvullende vormen van begeleiding te bieden. In het gebouw worden ondersteunende diensten gehuisvest (kantoren, ontmoeten, facilitair) waardoor SMO de beschermende schil kan blijven bieden die gewenst is voor haar bewoners.

Wij wensen SMO veel succes met dit mooie gebouw en hopen dat zij hier nog lang met plezier gebruik van maken.

Zie hier onder de foto’s van dit prachtige project ↓

DELEN
overig nieuws
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap
Oplevering Kloosterkwartier in Veghel