Hoogste punt bereikt voor van Maerlant

EEN FEESTELIJKE MIJLPAAL

De bouw van het nieuwe schoolgebouw voor van Maerlant verloopt voorspoedig, het hoogste punt is inmiddels bereikt. Op donderdag 17 februari hebben we deze mijlpaal feestelijk gevierd samen met de mensen op de bouwplaats, leerlingen en docenten van het van Maerlant.

Betrokkene bij het ontwikkelen van de nieuwe school hadden zich op de bouwplaats verzameld. Leerlingen, docenten en ouders volgden alles online via een livestream.

“Alles loopt volgens plan. Vanaf het nieuwe schooljaar kan het pand in gebruik genomen gaan worden”
Jeroen Verhulst

Directeur Tiny de Groot sprak zijn dank uit aan alle betrokkenen van de bouw, waaronder ook de leerlingen en docenten. Zij hebben aangegeven wat zij belangrijk vinden voor het nieuwe gebouw; zoals wat nodig is voor de toekomst om goed onderwijs te kunnen krijgen en hoe de nieuwe school er uit moet komen te zien.

De bouw verloopt volgens schema en de samenwerking is prima. in juni gaan we het nieuwe schoolgebouw opleveren. Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen de leerlingen dan les gaan krijgen op hun nieuwe school. Tevens gaan we dan starten met de realisatie van de nieuwe sporthal naast het nieuwe schoolgebouw.

DELEN
gerelateerd nieuws
Château Neercanne
Spectaculaire en complexe hijsklus op de Noordkade