De Zwarte Molen bouwt verder aan fantastisch wonen in Nistelrode

Afgelopen week zijn wij gestart met de nieuwbouw van woningen in het plangebied “De Zwarte Molen”. De Zwarte Molen is een uitbreidingswijk aan de zuidoostzijde van de kern van het dorp Nistelrode waar een gevarieerde wijk in het groen met verschillende woningtypes zal worden gerealiseerd. Het totale bestemmingsplan bestaat uit twee fasen. 

In deze fase van het project zullen 7 twee-onder-een-kapwoningen, 2 drie-onder een-kapwoningen en 15 rijwoningen worden gerealiseerd. Stuk voor stuk bijzonder comfortabele koopwoningen met veel leefruimte en eigentijds comfort. De woningen zijn gesitueerd op ruime percelen. Bij de twee- en drie-onder-een-kapwoningen voorziet het perceel in een parkeerplaats op eigen terrein (uitgezonderd kavel 10 en 19). Bij de overige woningen is er direct voor de deur voldoende parkeergelegenheid voor de eigen auto en die van de bezoekers. Het straatbeeld is aangenaam groen met voldoende bomen die voor een gezellige dorpse uitstraling zorgen. De woningen zijn zeer fraai van architectuur. Alle rijwoningen worden uitgevoerd in twee kleuren metselwerk wat voor een modern en afwisselend straatbeeld zorgt. Het sfeervolle antracietgrijze pannendak maakt het geheel helemaal af. Van binnen bieden de woningen de toekomstige bewoners veel wooncomfort verdeeld over 3 verdiepingen. 

Kortom: fantastische woningen voor mensen die comfortabel willen wonen in de landelijke omgeving van een charmant Brabants dorp. 

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

DELEN
gerelateerd nieuws
Diploma in the pocket
Otium Wellness Hotel – Ontspannen en overnachten in luxe en weelde