De nieuwbouw van Delta is klaar, echt een visitekaartje!

Het prachtige duurzame kantoorpand op de Automotive Campus in Helmond is klaar om in gebruik te worden genomen door onze opdrachtgever Delta Electronics. Het unieke pand is eind april opgeleverd. Vanwege zijn duurzaamheid zal het gebouw een LEED Gold certificering ontvangen.

Het pand in Helmond is de basis voor Delta’s industriële automatisering activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De focus ligt daarbij op het aanpakken van milieuproblemen zoals klimaatverandering. Delta is ook zelf een smart building solutions provider, in het gebouw zijn diverse producten van Delta geïntegreerd, zoals armaturen, omvormers, camera’s, sensoren en regeltechniek. In het nieuwe gebouw van 4.000m2 zijn kantoor, showroom en testlab te vinden. Op het gebied van duurzaamheid voldoet het gebouw aan de hoogste eisen en zal daarmee gecertificeerd worden met een Leadership in Energy and Environment Design (LEED) Gold-certificering.

Zowel het interieur als het exterieur heeft een lichte, moderne en strakke uitstraling. De Steni gevelbeplating is zonder zichtbare bevestiging aangebracht in een witte kleurstelling (mat, halfmat en glans) wat een moderne uitstraling heeft opgeleverd. Hierdoor is het ook in artistieke zin een interessant en bijzonder pand.

De onderstaande foto’s geven een beeld van het prachtige eindresultaat dat is behaald door de goede planning, werkvoorbereiding, bouw en met name ook de prettige samenwerking met alle betrokken partijen. De nieuwbouw van Delta is klaar, echt een visitekaartje!

DELEN
gerelateerd nieuws
Château Neercanne
Spectaculaire en complexe hijsklus op de Noordkade