Bouwplaats in beeld: #8 18 Woningen Veghels Buiten

Wonen in het groen

Veghels Buiten is een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw is, met nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe concepten. Het is geen gewone woonwijk, de huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen. Kortom een prachtig project om een bezoekje te brengen.

Martijn, onze uitvoerder ter plaatse heette mij welkom, leidde mij rond en vertelde kort over de bouw.

Op het terrein worden 18 woningen gerealiseerd, bestaande uit twee blokken van vijf woningen en acht twee-kappers, die allen qua stijl een mooie eenheid vormen.

Inmiddels zijn alle woningen voorzien van dakplaten en kan er in de huizen druk verder geklust gaan worden. Ook de metselaars zijn goed op dreef en leggen de hand aan de laatste stukjes die nog gedaan moeten worden.

"Mooi om te zien dat er echt met passie wordt gewerkt"
Kim van den Berg

Alle huizen worden modern, groen en duurzaam gebouwd, met oog voor de toekomst. Geen wonder dat inmiddels alle huizen van dit project verkocht zijn en de toekomstige bewoners niet kunnen wachten om straks hun prachtige woningen te betrekken.

Bedankt mannen voor de rondleiding en tot een volgend bouwbezoek.Zie hieronder de foto’s van dit mooie project↓

DELEN
gerelateerd nieuws
Hoogste punt High Tech Campus 91
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap