Bouwplaats in beeld: #7 Frisselsteyn Veghel

Modern wonen op klassieke grond

Op de plek waar eens Kasteel Frisselsteyn stond, zijn wij nu druk bezig met de bouw van een prachtig, modern appartementencomplex, gelegen aan de oevers van de Aa. Hoogste tijd om dit project in hartje Veghel een bezoekje te brengen.

Het appartement zal uiteindelijk 4 woonlagen gaan krijgen, inmiddels zijn we druk bezig om de tweede verdieping te realiseren. Op de eerste 2 woonlagen zijn de contouren van de uiteindelijke appartementen al duidelijk te zien.  Bovendien zijn de riante terrassen die de appartementen stuk voor stuk gaan krijgen goed zichtbaar en kun je daar zelfs al even genieten van het indrukwekkende uitzicht. Je waant je in de natuur, maar je zit midden in het bruisende centrum van Veghel. Door de getrapte opbouw van de terrassen heeft iedere bouwlaag zowel zon, schaduw en veel daglicht in de woning.

De afgeronde hoeken van het gebouw, maakt het gebouw estetisch zachter, hierdoor wordt het subtiel in het landschap opgenomen. Ook geven deze rondingen het gebouw karakter en een natuurlijke uitstraling. De uiteindelijke witte randen van de terrassen en het dak en de houten gevels zorgen bij aan deze uitstraling en mooie overgang in de natuur.

"Elk appartement profiteert straks optimaal van de ligging aan de AA"
Patrick Vogels

Uiteindelijk komen er in het gebouw 23 koopappartementen (vanaf 81 m2) en 6 huurappertementen (vanaf 55 m2) met elk een eigen ondegrondse parkeergelegenheid en berging. De hellingbaan die hier naar toe leidt is een project waar we met trots op terug kijken en die we helemaal met ons eigen personeel hebben gemaakt. Sowieso maken we hier zo veel mogelijk met onze eigen vakmannen en leerlingen van BouwMensen. Ook dit is een echt Van de Ven project vanaf de ontwikkeling tot de bouw, de verkoop en de kopersbegeleiding.

Alle appartementen zijn verkocht en de toekomstige bewoners kunnen niet wachten om straks in hun nieuwe woning te trekken. Tot die tijd worden ze geregeld op de hoogte gehouden en zijn er af en toe kopersdagen op de bouw. Ik sprak met dhr Janse, die een appartement op de tweede verdieping heeft gekocht en hij was zeer te spreken over het contact dat hij heeft met onze kopersbegeleiding. Bijna dagelijks bekijkt hij het kopersportaal. Hierop komt alle relevante informatie te staan zoals deadlines en plattegronden. De kopersdagen zijn een echte kers op de taart. Je krijgt dan een beleving van de bouw. Tijdens de laatste kopersdag was de vloer van zijn appartement al gestort en kon hij als het ware echt in zijn appartement gaan staan, al was het nu nog in de buitenlucht, en alvast genieten van het uitzicht dat hij dadelijk heeft wanneer hij er in woont. Het uitzicht, de ligging en het riante terras waren voor dhr Janse dan ook doorslaggevend om het appartement te kopen.

Zie hieronder de foto’s van dit mooie project↓

DELEN
gerelateerd nieuws
Hoogste punt High Tech Campus 91
Eurofast – Een mooi staaltje vakmanschap