BOUW

Logistiek

Bouwen in de
top van Nederland

Al jarenlang tonen wij onze expertise in het bouwen van logistieke panden en distributiecentra. En dan specifiek bij projecten waarbij de bouw en het logistieke systeem geïntegreerd worden gerealiseerd, dit is een echt specialisme. Het is een marktsegment waarin wij duidelijk tot de top van Nederland behoren. Dit complexe proces vraagt veel creativiteit en flexibiliteit van alle betrokken partijen, samenwerken op het hoogste niveau.

Onze ruime ervaring en expertise stellen ons in staat om voor elke opdrachtgever een passende huisvesting te realiseren die aan de hoogste normen voldoet op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Wij hebben alle disciplines en vakmanschap in eigen huis. Zo kunnen wij altijd maatwerk leveren en de meest optimale oplossingen bieden voor elke uitdaging.

Onze projecten

Nieuwbouw Hessing Green Future
DC Plus
Sligro bezorgservice

Bekijk alle
93 projecten

Een van onze hoogtepunten:

Hessing – Een schitterend project

Bijna 2 jaar na de start van de bouw staat hij er! De fabriek van de toekomst van Hessing Supervers, een gigantisch, hypermodern gebouw op een prachtige locatie. Hoe vlug kan het gaan: half november 2020 zijn we aan de slag gegaan met de tender, half maart 2021 is de aannemingsovereenkomst getekend en begin april 2021 zijn we gestart met de bouw.

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen
voor jouw uitdaging of vraagstuk?
Neem contact op!

Contactformulier | Logistiek en distributie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderwijs & Zorg

Woningen

Bedrijfsgebouwen