actueel

Ons laatste nieuws

Hoogste punt Huize d’n Herd bereikt
Inmiddels hebben we het hoogste punt bereikt van het nieuwe gebouw Huize d’n Herd in Helmond. Het nieuwe gebouw krijgt 73 zorgeenheden (34 appartementen en 39 studio’s) en 10 plekken voor passantenopvang, verdeeld over 8 verdiepingen.
Hoofdkantoor Van Mossel → Van bouw tot realisatie
Van Mossel Automotive Group is de laatste jaren flink uitgegroeid tot het grootste autobedrijf van de Benelux. Een gloednieuw hoofdkantoor met logistiek centrum in Waalwijk mocht daar niet bij ontbreken.
Diploma’s behaald
In de afgelopen periode hebben 5 van onze collega’s hun diploma in ontvangst mogen nemen. Die hebben wij natuurlijk in het zonnetje gezet met een stuk taart en een mooi geschenk.
Geïnteresseerde en omwonende krijgen een rondleiding bij de woontorens in Amersfoort.
Een stralende ochtend brak aan in Amersfoort, doordrenkt van opwinding en nieuwsgierigheid. Een groep enthousiaste omwonenden en geïnteresseerde hadden zich verzameld, vol verwachting van wat hen te wachten stond. Ze hebben zich aangemeld en waren uitgenodigd om het prachtige nieuwbouwproject van 165 appartementen te bezoeken, een ware blikvanger in de stad.
Restauratie glas-in-lood Sint-Genovevakerk Breugel
Van herderin tot heilige wist Genoveva zich te vereeuwigen in de glas-in-lood ramen van de rooms-katholieke parochie kerk in Breugel. Deze vrome vrouw, die het in haar gebed opnam tegen de Hunnen en Parijs behoedde voor een hongersnood, is jarenlang aan het oog onttrokken geweest. Nu wordt zij in ere hersteld.
Jubilarissen
Afgelopen vrijdag 2 juni hebben we drie van onze trouwe medewerkers gehuldigd voor hun jubileum. Drie mannen die ieder op hun eigen manier een geweldige bijdrage hebben geleverd in de afgelopen decennia. Met samen meer dan 100 jaar ervaring, hebben ze met ons vele hoogtepunten bereikt en daarmee bijgedragen aan de ontwikkeling van Bouwbedrijf van de Ven. Elk op hun eigen vakgebied met een grote betrokkenheid en passie voor het vak.