BACU Banketbakkerij

Omschrijving project

Bouwteampartner voor alle disciplines voor de bouw van een banketbakkerij, als toeleverancier van alle banket van een landelijke supermarkt. Het project bestaat uit de begane grond en 1e verdiepingsvloer voor productie en opslag en een 2e verdiepingsvloer voor gebouw gebonden- en proces gebonden installaties. Boven het volledige oppervlak van de productieruimtes, zit een technische ruimte van 2 meter hoog, waarin alle techniek voor de productie is geplaatst. De productieruimtes zijn uitgevoerd op basis van de hygiëne-eisen, zoals deze ook worden gehanteerd in de vlees- en visindustrie.

 

Specificaties

Opdrachtgever:
B.A.C. Onroerend Goed B.V.
Omvang:
12.000 m²
Architect:
Architectenburo ir C.J..J. Pepers
Bouwtijd:
Februari – December 2018

Contact opnemen & Kennismaken

Projecten contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde projecten

HTC-91
HTC-37 Entree
Eurofast
BEZOEKADRES
Erpseweg 3
5463 PG Veghel
Nederland